Alapanyagok szerint
Fogás
Sütési technika szerint
2021-12-23
Ez a sült sertéskaraj recept biztosan lenyűgözi a családot és vendégeket. A sertéskaraj szaftos és zsenge lesz, és finom szeletelt sült, karamellizált almával tálaljuk.
2021-11-11
Vadast az ország minden területén főznek, igaz? Az már változó, hogy mivel egészítik ki ezt a mártást. Szerintünk mindenki életében legalább egyszer kötelező kipróbálni szalvétagombóccal. Igazi vasárnapi menü, ami után jöhet a jól megérdemelt pihenés.
2021-10-20
A klasszikus, ami a hungarikumok felsorolásából nem maradhat ki: a lecsó. Kolbásszal és szalonnával, csak hogy adjunk az élvezetnek is, meg persze azért, mert így az igazi.
2021-09-07
A palacsinta nem csak édesen jó. De ki tudná eldönteni, hogy a sárgabaracklekváros vagy a kacsapörcös a jobb?
2021-09-02
Egy adag Omega 3 krémes, tejszínes vajmártás kíséretében. Igazi ínyenc halétel, melyre megéri rászánni az időt.
2021-07-02
Talán az egyik legjobb rakott étel. Tipikusan az a kategória, ami gyerekként nem biztos, hogy a kedvencek között szerepel, de felnőttként már kifejezetten szeretjük. Szerencsére különösen egyszerű elkészíteni és nagyon finom.
2021-05-28
A jól ismert csülökpörkölt, egy kis csavarral. Természetesen ez is duzzad a kollagéntól, ami különösen jó hatással van a bőrünkre. Ez alkalommal bogrács helyett Kamado4u kerámia grillben készítettük el.
2021-02-23
Fantasztikus szárazonérlelt marhahúshoz sikerült hozzájutnunk. A 12-15 éves korban vágott galíciai szőke húsa igazi kuriózum, hazájának büszkesége és a régió steak éttermeinek prémium alapanyaga. Sikerült a bontástól a rácsig kísérnünk néhány szelet útját.