Webshop icon

Címkék

Almás-fahéjas sült sertéskaraj

2021-12-23

Ez a sült sertéskaraj recept biztosan lenyűgözi a családot és vendégeket. A sertéskaraj szaftos és zsenge lesz, és finom szeletelt sült, karamellizált almával tálaljuk.

Vadas marhafartő, szalvétagombóccal

2021-11-11

Vadast az ország minden területén főznek, igaz? Az már változó, hogy mivel egészítik ki ezt a mártást. Szerintünk mindenki életében legalább egyszer kötelező kipróbálni szalvétagombóccal. Igazi vasárnapi menü, ami után jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Lecsó

2021-10-20

A klasszikus, ami a hungarikumok felsorolásából nem maradhat ki: a lecsó. Kolbásszal és szalonnával, csak hogy adjunk az élvezetnek is, meg persze azért, mert így az igazi. 

Kamadóban sült kapros-túrós palacsinta, kacsa pörccel

2021-09-07

A palacsinta nem csak édesen jó. De ki tudná eldönteni, hogy a sárgabaracklekváros vagy a kacsapörcös a jobb? 

Lazacpisztráng, serpenyős burgonyával és mediterrán vajmártással

2021-09-02

Egy adag Omega 3 krémes, tejszínes vajmártás kíséretében. Igazi ínyenc halétel, melyre megéri rászánni az időt.

Rakott kel

2021-07-02

Talán az egyik legjobb rakott étel. Tipikusan az a kategória, ami gyerekként nem biztos, hogy a kedvencek között szerepel, de felnőttként már kifejezetten szeretjük. Szerencsére különösen egyszerű elkészíteni és nagyon finom. 

Csülökpörkölt

2021-05-28

A jól ismert csülökpörkölt, egy kis csavarral. Természetesen ez is duzzad a kollagéntól, ami különösen jó hatással van a bőrünkre. Ez alkalommal bogrács helyett Kamado4u kerámia grillben készítettük el. 

Galíciai szőke a házban I. felvonás

2021-02-23

Fantasztikus szárazonérlelt marhahúshoz sikerült hozzájutnunk. A 12-15 éves korban vágott galíciai szőke húsa igazi kuriózum, hazájának büszkesége és a régió steak éttermeinek prémium alapanyaga. Sikerült a bontástól a rácsig kísérnünk néhány szelet útját.