Alapanyagok szerint
Fogás
Sütési technika szerint
2021-11-11
Vadast az ország minden területén főznek, igaz? Az már változó, hogy mivel egészítik ki ezt a mártást. Szerintünk mindenki életében legalább egyszer kötelező kipróbálni szalvétagombóccal. Igazi vasárnapi menü, ami után jöhet a jól megérdemelt pihenés.
2021-02-23
Fantasztikus szárazonérlelt marhahúshoz sikerült hozzájutnunk. A 12-15 éves korban vágott galíciai szőke húsa igazi kuriózum, hazájának büszkesége és a régió steak éttermeinek prémium alapanyaga. Sikerült a bontástól a rácsig kísérnünk néhány szelet útját.
2021-02-01
Egy klasszikus amerikai szendvics melynek a vékonyra szeletelt grillezett marhahús a lelke. Ez gyakran ribeye steakből készül, de más típusú részből is remek lesz. A másik fontos összetevő az olvasztott sajt mely legtöbbször Provolene, de mi most több helyen is eltértünk a hagyományoktól.