Webshop icon

Ausztrál életérzés: Grandhall grillek

A Grandhall már 1976 óta a hódítja a meg a szabadtéri sütésért rajongók szívét. Eredetileg Taiwanon jött létre a cég, ma már pedig Ausztrália közkedvelt márkájává vált. És mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy Magyarországon is megismerjék a Grandhall termékeit!

2021-08-03

A Grandhall termékek mind-mind innovatív funkcióiról, nagy teljesítményéről, minőségéről és elegáns dizájnjáról ismert. Termékeik felébresztik a benned szunnyadó ausztrál grillmestert és egyre erősíti a grillezés iránti szenvedélyt!

Kiemelkedik változatos, de következetesen magas színvonalú kínálatával. Kicsi, nagy, beépített, gázos, elektromos? Itt minden van! 

A webshopunkban jelenleg a Xenon 3 gázgrill illetve az elektromos E Grill érhető el. Ritkán adódik úgy, hogy elektromos grillekkel kísérletezünk, hiszen abban a kivételes helyzetben tudhatjuk magunkat, hogy nem zavarja a szomszédainkat, ha az "orruk alá füstölünk". De mi van akkor, ha nem rendelkezünk óriási kerttel vagy jófej szomszédokkal? Nos, akkor lépnek színre az elektromos grillek! 

 

Mi le is teszteltük a Grandhall EGrill néven futó elektromos grilljét. Íme az eredmény:

Az EGrill sütőfelület egyik fele rostlap a màsik grillrács, mindkettő öntöttvas. A tesztelés során egy rövid kiègetés után készült néhány burger, egy pár szelet mangalica tarja, borjú ribeye és gomba.

A bal oldali időzítőn be tudjuk állítani a sütési időt, így a grill automatikusan lekapcsol, jobb oldalon pedig beállíthatjuk, hogy csak az első felét melegítse a sütőfelületnek vagy az egészet.

 

 

Ez alkalommal mi négyen voltunk, de szerintem 8-10 főre is elegendő mennyiség elkészíthatő rajta ügyes logisztikával.

Kisebb erkélyekre megfelelő megoldás ha valaki szeretné kiélvezni a szabadtéri sütés élményét.

 

Nézd meg webshopunkban:

Grandhall EGrill

Grandhall Xenon 3 gázgrill