Webshop icon

BBQ & Grill Fanok Csoporttalálkozó

Adott egy Facebook csoport, ahol kezdő és profi egymást támogatva igyekszik elmerülni a grillezés rejtelmeiben. Nem lenne jó mindezt személyesen is megtapasztalni, megkóstolni, kipróbálni, megfogni, megízlelni?

Dehogynem! Na, gyertek!

Rendezvények

2021-07-08

Régóta játszottunk a gondolattal, hogy milyen jó is lesz majd újra együtt lenni és sütni-főzni, ha már mindezt a járványügyi intézkedések lehetővé teszik. És végre ennek az ideje is elérkezett. Július 3-án megtartottuk a BBQ & Grill Fanok Csoporttalálkozót, aminek mottója ez volt: össznépi sütés, falatozás és öblögetés a szabadtűzi ételek szerelmeseinek. A helyszín pedig nem más, mint a Picigurman BBQ & GRILL leendő bázisának helyt adó TREZOR udvara , a Kis-Duna partján.

 

Az időjárás, a helyszín és a társaság tökéletesen rezonált mindazzal, amit megálmodtunk. Reggeltől, késő délutánig mindenki talpon volt, sürgött-forgott a tűz körül és finomabbnál finomabb fogásokat készített az érdeklődőknek. Számtalan megfontolandó tanács cserélt gazdát és egymástól lestük el a különböző praktikákat, amit egy következő sütés alkalmával ki is próbálunk.

A júliusi Nap melegétől és a grillsütők forróságától a nap végén kipirultan, és boldogan mentünk haza.

 

Meséljenek most a képek helyettünk: