Webshop icon

Ooni pizzakemence - az első lépés a tökéletes pizzához

Ooni - meglátni és megszeretni!

Ha álmodoztál már arról, hogy az otthonodban eszed életed legfinomabb pizzáját, amit nem a futár hozott ki neked, hanem te magad készítetted, akkor jó helyen jársz. Megmutatjuk neked a tökéletes pizzához vezető utat!

2021-12-15

A tapasztalt pizzakészítő mesterek azt mondják, hogy az igazán jó pizza gyorsan és forrón készül. Az Ooni pizzakemencék biztosítják neked azt az 500 °C-ot, amin az imádott vékonytésztás, nápolyi pizza 60 másodperc alatt megsül. Amennyiben a vastagabb tésztájú pizzákat preferálod, akkor sem kell aggódnod, hiszen kicsit több időráfordítással, de az is ugyanúgy elkészül ezekben a pizzakemencékben. Az Ooni pizzakemencék nagyszerűsége talán az egyszerűségükben rejlik: egy sütő, amiben életed legjobb pizzáját készítheted el.

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra tökéletes pizzakemencét, ismerned kell a kínálatot. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani most. Bemutatjuk az Ooni kemencéket és azt is elmondjuk, hogy melyiket kinek ajánljuk.

 

 

FYRA 12 - pelletes pizzakemence:

Kategóriájában egyedülálló, pellettel üzemelő pizzakemence: kialakításának köszönhetően könnyen hordozható, bárhová magaddal viheted, lábakon áll, így akár földre vagy asztalra is tehető.

Üzemanyag: pellet

Súly: 10 kg

Méret: 74 x 39 x 73 cm

Ha a Fyra 12 a te választottad, akkor számolnod kell pelletes tüzelés által keletkezett füsttel, ami a jó fej szomszédok esetében nem zavaró, de ha a viszony mégsem lenne annyira fényes, akkor mindenképp vigyél nekik kóstolót az elkészített remekműből. 

Amit még érdemes tudni:

  • a fapelletes tüzelés egyenletes, hibamentes sütést tesz lehetővé
  • 15-25 perc alatt felfűti magát akár 500 °C-ra
  • az adagolóba helyezett pellet, automatikusan kerül az égéstérbe
  • egész évben, télen-nyáron használható

További információkat és részleteket megtalálod a webshopunkban:

FYRA 12

               

 

Karu 12 - vegyes tüzelésű pizzakemence:

A jelenlegi kínálatunkban szereplő egyetlen fatüzeléses pizzakemence, aminek nagy előnye, hogy egy kiegészítővel akár gázüzemű pizzakemencévé is átalakíthatjuk. De egyelőre maradjunk a fánál!

Üzemanyag: fa, faszén vagy gáz

Súly: 12 kg

Méret: 80 x 40 x 77 cm

Karu rozsdamentes acél teste kerámia szálakkal szigetelt, extra vastag Ooni sütőkővel és szabadalmaztatott lángtartóval a maximális hőmegtartás érdekében. Egyedi tervezésű tüzelőanyag-tálcája maximalizálja a légáramlást, és erőteljes, perzselő lángot biztosít.

Nem csak pizzák készítéséhez ajánljuk ezt a sütőt. Egy alkalommal mi például báránybordát grilleztünk benne öntöttvas serpenyőn. Használd teljesértékű sütőként a Karudat, meglátod működni fog. 

Azoknak ajánljuk, akik szeretnek autentikus módon sütni és főzni. Szeretik a füstös ízeket, és a játékot a fával, faszénnel. A Karu nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem kell elköteleződnöd egy tüzelőanyag mellett, hanem ha kedved tartja, akkor meg is változtathatod egy gázégő segítségével.

 

További információkat és részleteket megtalálod a webshopunkban:

KARU 12

               

 

Koda 12 és Koda 16 - gázüzemű pizzakemencék:

Kényelem és komfort - ezek a Koda széria jellemzői. Nincs összeszerelés, nincs rendetlenség, nincs semmi felesleges felhajtás. Soha nem volt még ilyen egyszerű és kényelmes a szabadban gázzal főzni.

A két Koda között csupán a méretükben van különbség, míg a Koda 16 sütőben akár 40 cm-es pizzát is tudunk készíteni, addig a Koda 12-ben egy szolidabb 30 cm-es pizzát süthetünk meg. A Koda 16 mellett szól továbbá, hogy méreténél fogva több hely van a pizza forgatósóhoz és jobban elférünk a forgatólapáttal , valamint az L alakú égősornak köszönhetően egyenletesebb a hőmérséklet is a sütőtérben. 

Nagyobb rendezvényekre, baráti, családi eseményekre a nagy Kodát javasoljuk, de hétköznapi használatra bőven elég lehet a kisebbik változat is. 

A Koda sütők dobozból kivéve másodpercek alatt készen állnak arra, hogy veled kalandozzanak a pizzakészítés rejtelmes útjain.

Tehát: doboz kinyit, sütő kivesz, lábakat kihajt, pizzakőt betesz, gáztartályhoz csatlakoztatás és mehet a menet.

Tényleg ennyire egyszerű lenne? Igen! És ha nekünk nem hiszed el, akkor nézd meg ezt a videót:

                 

 

Bár a pellettel és fával sütésnek is meg van a maga romantikája, és mi ezt bizony nagyra értékeljük, de a gázüzemű pizzakemencéknek jelenleg nincs párja. Az előnyök közé pedig olyan dolgok tartoznak, mint hogy gyorsabban felmelegszik, stabilan tartja a hőt, nem kell a folyamatos tüzelőanyag-adagolásra koncentrálnod, nem keletkezik semmilyen füst - így akár egy társasházi lakás erkélyén is bátran süthetünk, ha ezt a szabályzat is jóváhagyja. ;)

 

Koda 12 tulajdonságai:

Üzemanyag: gáz

Súly: 9.25 kg

Méret: 63 x 40 x 30 cm

További információkat és részleteket megtalálod a webshopunkban:

KODA 12

 

Koda 16 tulajdonságai:

Üzemanyag: gáz

Súly: 18,2 kg

Méret: 63 x 59 x 35 cm

További információkat és részleteket megtalálod a webshopunkban:

KODA 16