Webshop icon
A kezdetektől napjainkig

A kezdetektől napjainkig

Gyermekkorom öröksége a szabadtűzön sütés-főzés szeretete. A Körös folyó partján eltöltött lakókocsis nyaralások emlékei, amikor a szüleim szinte minden ételt bográcsban készítettek el, örökre a részemmé váltak. A főzés iránti szenvedélyem és az otthoni kemencézés, bográcsozás végül arra sarkaltak hogy megszerezzem a szakács szakmát.
Bár az iskola után pályát nem módosítottam, folyamatosan foglalkoztatott a vendéglátás felé való elmozdulás lehetősége. 2015-ben aztán jött egy szó szerint sorsfordító találkozás a barbecueval, ami teljesen átformálta az életem. Az elmúlt évek eseményei és tapasztalatai arra sarkaltak, hogy létrehoztam a Picigurman BBQ & Grill-t és elindítottuk a Food Truckunkat - a Kajárgányt - mellyel rendezvényeken nyújtunk catering szolgáltatást. Kínáltunknak természetesen a bbq és grill húsok alkotják a gerincét.

KCBS BBQ & SCA GRILL VERSENYEK

Ezek után egyre jobban elmerültem ebben a világban. 2017-ben jött az első magyarországi KCBS bbq verseny, majd 2018-ban forgalmazni kezdtük a KAMADO4U kerámia grilleket és elindítottuk webshopunkat, 2019-ben pedig részt vettünk az első magyar SCA steaksütő bajnokságon, a III. Füstös Nyúl Kupán. Ezen a versenyen sikerült megszerezni az első helyet, ami automatikus meghívással jár a texasi világbajnokságra. Természetesen éltem a lehetőséggel és közel három hónapot töltöttem el az USA-ban versenyzéssel és utazással a déli államokban, mely során sok olyan kultikus bbq éttermet sikerült meglátogatnom, amelyek videói útmutatással szolgáltak korábban.
Ma már aktívan versenyzem, és a Picigurman csapata társszervezője a Füstös Nyúl Kupának, mely nem csak a hazai bbq és grill versenyéletet hivatott ápolni, de mindenkinek egy tökéletes rendezvény arra, hogy parázson-füstön sült ételeket kóstoljon és elmerüljön egy kicsit ebben a csodálatos világban, legyen teljesen kezdő vagy haladó művelője ennek a műfajnak.

KCBS BBQ & SCA GRILL VERSENYEK
Belépés a BBQ és GRILL piacra

Belépés a BBQ és GRILL piacra

A magyar BBQ & GRILL piacra a KAMADO4U Ceramic Grills kamado márka megalapításával léptünk be. A célunk, hogy minél szélesebb réteghez juttassuk el ezt a rendkívül sokoldalúan használható sütőtípust. Széles méretválasztékunk és kiegészítő kínálatunk garancia arra, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő KAMADO4U sütőt. Vásárlóinknak az új 2021-es modellt már Limitált Élethossz Garanciával biztosítjuk. A termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, így ma már olyan évtizedes múltú amerikai cégeknek vagyunk a magyarországi képviselői, mint a B&B Charcoal, PK Grills & Smokers, Gateway Drum Smokers vagy éppen a PRIMO.

COOL4U ATOMOTIVE - Egy csapat vagyunk!

A Cool4U Automtive a Cool4u Group cégcsoportjának tagjaként több, mint 20 éve foglalkozik járműklímatechnikai termékek és hűtéstechnikai szervizberendezések, szerszámok nagykereskedelmével. Legyen szó személyautóról, kamionról, mezőgazdasági gépről vagy akár hajóról, nekünk van rá megoldásunk. Természetesen termékkínálatunkban is van átfedés, hiszen olyan termékekkel tehetjük komfortosabbá a kültéri sütéseinket, kerti partijainkat vagy horgászatainkat, mint az IndelB hűtőládák.

A Picigurman és a Cool4u Automotive tevékenysége több ponton is szorosan összefonódik, egy csapat vagyunk.

Mégnézem a cég oldalát
COOL4U ATOMOTIVE - Egy csapat vagyunk!

SCA eredmények

KCBS eredményeink