Webshop icon

Grill- és BBQ sütők, kiegészítők egy helyen

Legyél kezdő, haladó vagy akár versenyző grill- és bbq fronton, nálunk kiváló minőségű termékek közül választhatsz. Kínálatunkban megtalálod a belépő szintű sütőket, illetve azokat is amelyeket éttermedben, vállalkozásodban is megállják a helyüket. Nézz szét nálunk és ha kérdésed van akkor szívesen megosztjuk Veled tapasztalatainkat akár személyesen, akár egy online bemutató alkalmával.

photo

Kamado4u Ceramic Grills

A Kamado4U Ceramic Grills kamadói a termékkínálatunk zászlóshajói. Saját brandünk, melyet a 2021-es modellváltástól Limitált Élethossz Garanciával kínálunk a grill szerelmeseinek. Egy életre szóló társ mely télen, nyáron a partnerünk lesz. Legyen szó grillezésről, bbq sütésről, egytálételekről vagy akár pizzáról.

Webshop
photo

PK Grills & Smokers

A PK Grills & Smokers faszenes grilleket összefoglalhatjuk két szóban is: egyszerűség és tradíció. Már a kezdetektől fogva óriási népszerűségnek örvendenek a PK Grillek, amelyek az elmúlt közel 70 évben óriási újításokon és fejlesztéseken estek át. Ezek a napjainkban is korszerű sütők ma már 5 verzióban kaphatók.

Webshop
photo

PRIMO Ceramic Grills

Az USA-ban gyártott PRIMO kamado grilleket egyedi ovális formájuk kiemeli a hagyományos kerámia grillek közül. Kialakításának köszönhetően a rácsfelület remekül kihasználható, a kordierit-kerámia rendkívül tartós és kiváló a hőtartása. A gyártó 20 év cseregaranciát vállal a termékekre.

Webshop
photo

WEBER grillek és kiegészítők

Ki ne ismerné a klasszikus "kettle" gömbgrill formát, ami 1950 óta kultikus termékévé vált a WEBER-nek és nagyon sokan erre az ikonikus, a cég logójában is visszaköszönő formára asszociálnak ha szóba kerül a kerti sütögetés. A WEBER kínálata természetesen nem merül ki a gömbgrillekben ill. egyéb faszenes sütőkben, komoly arzenált vonultat fel a gyártó gáz- és elektromos üzemű grillekből, és még a pellet grillek piacán is jelen van.

Webshop
photo

Hőmérők és BBQ légáramlás szabályzók

Legyen szó egy egyszerű maghőmérőről vagy felhő alapú adattárolással bíró wifi-s légáramlás szabályzóról, nálunk mindent megtalálsz. Vágd zsebre a telefonod és tedd a dolgod, nézz rá bárhonnan hogy állnak a dolgok a sütődben.

Webshop
photo

Camp Chef öntöttvas edények és outdoor termékek

Legnépszerűbb termékei a különböző méretű és formájú öntöttvas serpenyők, valamint a Dutch Oven-ek. Az utóbbi termékek nagyszerűsége abban rejlik, hogy elég néhány izzó parázs szemet helyeznünk az üst aljára és tetejére, és máris nagyszerű egytál ételeket készíthetünk. Szabad tűz fölött és grillsütőinkben egyaránt használhatóak. Az edényeket a gyártás során előkezelik (seasoned finish), tapadásmentes réteg kerül rájuk, ennek köszönhetően azonnal használható, valamint könnyen tisztítható.

Webshop
photo

Faszenek, brikettek és füstölőfák

A faszenes grillezéshez bizony kell a tűzerő. Kiváló minőségű faszenek közül válogathatsz, a hagyományos bükk ízei és illata mellett olyan amerikai fajtákat is megtapasztalhatsz a texasi B&B Charcoalnak köszönhetően mint a hikori- és a meszkitófa. Füstölőfa kínálatunk páratlan: magyar,olasz és amerikai fafajtákat is kipróbálhatsz sütéseidhez.

Webshop

Vásárlóink mondták