Webshop icon

Grill- és BBQ sütők, kiegészítők egy helyen

Legyél kezdő, haladó vagy akár versenyző grill- és bbq fronton, nálunk kiváló minőségű termékek közül választhatsz. Kínálatunkban megtalálod a belépő szintű sütőket, illetve azokat is amelyeket éttermedben, vállalkozásodban is megállják a helyüket. Nézz szét nálunk és ha kérdésed van akkor szívesen megosztjuk Veled tapasztalatainkat akár személyesen, akár egy online bemutató alkalmával.

photo

Kamado4u Ceramic Grills

A Kamado4U Ceramic Grills kamadói a termékkínálatunk zászlóshajói. Saját brandünk, melyet a 2021-es modellváltástól Limitált Élethossz Garanciával kínálunk a grill szerelmeseinek. Egy életre szóló társ mely télen, nyáron a partnerünk lesz. Legyen szó grillezésről, bbq sütésről, egytálételekről vagy akár pizzáról.

Webshop
photo

PK Grills & Smokers

A PK Grills & Smokers faszenes grilleket összefoglalhatjuk két szóban is: egyszerűség és tradíció. Már a kezdetektől fogva óriási népszerűségnek örvendenek a PK Grillek, amelyek az elmúlt közel 70 évben óriási újításokon és fejlesztéseken estek át. Ezek a napjainkban is korszerű sütők ma már 5 verzióban kaphatók.

Webshop
photo

Ooni pizzakemencék

Ooni - a legjobb otthoni pizzasütő, ha igazi nápolyi pizzára vágysz! Legyen akár hideg, akár meleg, egy igazi pizza mindig kedvelt étel az asztalon. Az Ooni ezen felül számtalan jobbnál jobb étel készítésére alkalmas akár 500°C fokon. Az Oonit 2012-ben alapította egy házaspár, sok-sok prototípus és kertben tesztelés után megszületett a kategóriateremtő Ooni, a világ első fa és pellet tüzelésű, hordozható pizzakemencéje. Ezen kívül pedig gázüzemű kemencét is találsz a kínálatban.

Webshop
photo

WEBER grillek és kiegészítők

Ki ne ismerné a klasszikus "kettle" gömbgrill formát, ami 1950 óta kultikus termékévé vált a WEBER-nek és nagyon sokan erre az ikonikus, a cég logójában is visszaköszönő formára asszociálnak ha szóba kerül a kerti sütögetés. A WEBER kínálata természetesen nem merül ki a gömbgrillekben ill. egyéb faszenes sütőkben, komoly arzenált vonultat fel a gyártó gáz- és elektromos üzemű grillekből, és még a pellet grillek piacán is jelen van.

Webshop
photo

Pellet grillek

Mit kell tudni a pellet grillekről? Talán az egyik legkényelmesebb grill eszköz, amit ismerünk. 100%-ban keményfából készült pellettel működik, amit a tartályba töltés után a grill automatikusan adagol magának. A használata rendkívül egyszerű és ennek köszönhetően már a kezdő grill mesterek is ki tudják használni a sokféle kedvező tulajdonságát. A pellet grillek teljesen automatikus üzemanyag- és levegő ellátó rendszerrel üzemelnek, a hőmérséklet könnyedén beállítható egy szabályzó által, akár 70-310 Celsius fok közötti tartományban tudnak működni

Webshop
photo

Camp Chef öntöttvas edények és outdoor termékek

Legnépszerűbb termékei a különböző méretű és formájú öntöttvas serpenyők, valamint a Dutch Oven-ek. Az utóbbi termékek nagyszerűsége abban rejlik, hogy elég néhány izzó parázs szemet helyeznünk az üst aljára és tetejére, és máris nagyszerű egytál ételeket készíthetünk. Szabad tűz fölött és grillsütőinkben egyaránt használhatóak. Az edényeket a gyártás során előkezelik (seasoned finish), tapadásmentes réteg kerül rájuk, ennek köszönhetően azonnal használható, valamint könnyen tisztítható.

Webshop
photo

Hőmérők és BBQ légáramlás szabályzók

Legyen szó egy egyszerű maghőmérőről vagy felhő alapú adattárolással bíró wifi-s légáramlás szabályzóról, nálunk mindent megtalálsz. Vágd zsebre a telefonod és tedd a dolgod, nézz rá bárhonnan hogy állnak a dolgok a sütődben.

Webshop
photo

Faszenek, brikettek és füstölőfák

Amerikai és magyar fűszerkeverékeket és szószokat is megtaláltok a kínálatunkban, amelyeket nem csak grillezéshez, hanem BBQ sütésekhez is ajánlunk.

Webshop
photo

Fűszerek és szószok

Rengeteg amerikai és magyar fűszerkeverék, szósz, marinád és injektáló közül válogathattok a kínálatunkban. Használjátok grillezéshez vagy BBQ sütésekhez - a variációk száma szinte végtelen.

Webshop

Vásárlóink mondták