Webshop icon

A maghőmérőtől a légáramlás szabályzókig - Új Inkbird hőmérők érkeztek

A kezdő grillmesterek leggyakoribb kérdése, hogy milyen eszközt ajánlunk ahhoz, hogy már az első sütések is sikeresek legyenek?

A válasz pedig: hőmérő!

2021-07-14

Azt az örökérvényű törvényt sosem szabad elfelejtenünk, miszerint a gyakorlat teszi a mestert. A (grill)mesteri szintig tartó utunkat pedig megkönnyíthetjük azzal, ha bevetünk néhány segédeszközt a sütögetés során. 

Mindenkinek javasoljuk, hogy a grillvásárlást követően az elsők között legyen a hőmérő beszerzése is, hiszen ezzel tudjuk csak igazán követni és ellenőrizni, hogy mi is történik a grillben, vagy a húsokkal. 

A hőmérők közül az Inkbird  termékeit ajánljuk, hiszen prémium minőséget kínálnak számunkra és olyan megbízható, mint egy svájci óra.

Neked már csak azt kell eldöntened, hogy maghőmérőre, digitális hőmérőre vagy légáramlás szabályzóra van szükséged. A variációk sora itt még nem ér véget, ugyanis azt is kiválaszthatod, hogy hány szondával rendelkezzen és milyen kapcsolat legyen a telefonod és a hőmérőd között: wifis vagy bluetoothos. A lehetőségek tárháza adott, neked már csak döntened kell!

Ha már Te is régóta hőmérővásárláson töröd a fejed, akkor biztatunk, hogy ne várj tovább, ugyanis NYÁRI AKCIÓT hirdetünk és minden Inkbird hőmérőnkre -15%-os kedvezményt biztosítunk.

Nézz szét webáruházunkban és találd meg a számodra legmegfelelőbb terméket:

https://webshop.picigurman.hu/inkbird

 

 

 

Amit az Inkbird termékcsalódról tudni kell:

A 2010-ben alapított INKBIRD háztartási automatizálási termékek gyártására és értékesítésére szakosodott, mint például hőmérséklet-szabályozók, páratartalom-szabályozó, digitális időzítő, stb.  Több, mint egy évtizedes tapasztalattal az intelligens megoldásokban, a cég mára meghatározó szereplőjévé vált a high-tech vállalatok sorának. Számos elismerés, tanúsítvány és nemzetközi minőségbiztosítási díj megszerzése, és az ezekben foglalt irányelvek betartása biztosítja a felhasználók elégedettségét. A jövőben az INKBIRD számára továbbra is a legfontosabb szempont a folyamatos termék -és technológiai innováció, mely biztosítja a professzionális és mindig versenyképes termékkínálatot.