Webshop icon

Hírek

Tájékozódj elsőként aktuális eseményeinkről, újdonságainkról, akcióinkról - és mindenről, ami a Picigurman háza táján történik.

Címkék

Ooni pizzakemence - az első lépés a tökéletes pizzához

2021-12-15

Ooni - meglátni és megszeretni!

Ha álmodoztál már arról, hogy az otthonodban eszed életed legfinomabb pizzáját, amit nem a futár hozott ki neked, hanem te magad készítetted, akkor jó helyen jársz. Megmutatjuk neked a tökéletes pizzához vezető utat!

Ausztrál életérzés: Grandhall grillek

2021-08-03

A Grandhall már 1976 óta a hódítja a meg a szabadtéri sütésért rajongók szívét. Eredetileg Taiwanon jött létre a cég, ma már pedig Ausztrália közkedvelt márkájává vált. És mi úgy gondoljuk, hogy itt az ideje, hogy Magyarországon is megismerjék a Grandhall termékeit!

Pellet grillek a házban: Weber Smokefire és Camp Chef Woodwind

2021-08-03

Amit érdemes tudnod a pellet grillekről: ez az egyik legkényelmesebb grill eszköz, amit ismerünk. 

A maghőmérőtől a légáramlás szabályzókig - Új Inkbird hőmérők érkeztek

2021-07-14

A kezdő grillmesterek leggyakoribb kérdése, hogy milyen eszközt ajánlunk ahhoz, hogy már az első sütések is sikeresek legyenek?

A válasz pedig: hőmérő!

BBQ & Grill Fanok Csoporttalálkozó

2021-07-08

Adott egy Facebook csoport, ahol kezdő és profi egymást támogatva igyekszik elmerülni a grillezés rejtelmeiben. Nem lenne jó mindezt személyesen is megtapasztalni, megkóstolni, kipróbálni, megfogni, megízlelni?

Dehogynem! Na, gyertek!

Picigurman X Fehér Nyúl

2021-07-08

Régóta tudjuk, hogy nyaranta az egyik legkellemesebb elfoglaltság az, amikor összejön egy nagy társaság és együtt grilleznek. De mit tegyünk akkor, ha nincs a grillezéshez elegendő helyünk otthon? Gyertek a Fehér Nyúl Sörfőzdéjébe.

Hamarosan újranyitjuk bemutatótermünket

2021-02-10

Nagyban folynak a munkálatok az Illatos úti telephelyünkön a IX. kerületben. A PK Grills & Smokers sütői és a PRIMO kerámia grillek már bent sorokoznak, de nagyon várjuk a KAMADO4U kamadóinak 2021 modelljeit és a WEBER szállítmányt is.