Alapanyagok szerint
Fogás
Sütési technika szerint
2022-01-25
Ugye ismerős az az érzés, amikor frissen kisült, még meleg kenyeret kézhez kapjátok a pékségben? Van valami különleges az ilyen pékáruban: meleg és illatos - egyszerűen maga a komfort! Na, ezt turbózzátok fel egy kis mozzarellával és pestóval, elhihetitek megéri! Elsősorban köretként ajánljuk ezt a szuper sajtos-pestós grillezett kenyeret, de még akár főételként is megállja a helyét.
2021-06-03
Sokan azt mondják, hogy ez a tökéletes szendvicsalap. Nagyon finom, puha, vajas péksütemény, ami akár több napon keresztül friss marad. Az elkészítésére ugyanazok az előírások jellemzők, mint ami a legtöbb kelt tésztára. Szitáljuk át a lisztet, ne használjunk hideg összetevőket és mindig tartsuk be a kelesztési időt. Hiszen jelen esetben, az idő molnárkát terem.